divendres, 9 de maig del 2014

RTVV comença a comunicar els acomiadaments per burofax

Un centenar de treballadors es quedaran per a les tasques de liquidació de l'ens
Els treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) són avui pendents de rebre un burofax. 1.438 en rebran un que els comunicarà l'acomiadament immediat i 139, un altre que els indicarà que han de continuar treballant per a encarregar-se de la liquidació de l'empresa. El burofax conté la carta formal d'extinció del contracte, un resum de la memòria de les causes de l'ERO, l'acord a què van arribar l'empresa i el comitè i el càlcul de la indemnització individual. 
RTVV va enviar ahir els burofaxs notificant els acomiadaments i ingressarà les indemnitzacions. Els treballadors començaran a rebre el comunicat avui. Segons que explica la Intersindical, el personal de correus farà quatre intents per lliurar el burofax. En acabat, l'empresa considerarà que l'acomiadament ha estat comunicat formalment. 
També explica que la signatura de la recepció del burofax implica que el treballador dóna per rebuda la documentació i queda fixada aquesta data com la de l'acomiadament, però no significa la conformitat ni amb el contingut ni amb la quantitat de la indemnització, ni tampoc cap renúncia a possibles accions judicials en un futur. 

D'aquesta manera, es liquiden la ràdio i televisió públiques del País Valencià. La Intersindical, en els darrers comunicats, dedicats a explicar aquest últim procediment, diu: 'El fet que us donem informació tan tècnica per facilitar este tràngol no lleva la indignació i la tristor que sentim en este moment en què els liquidadors de RTVV executen la pena de mort aprovada pel govern d'Alberto Fabra. Ell no ho havia previst però #RTVVapagaràFabra.'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada